Welkom bij Atrac

Wereld van kippers en zelflossers

ATRAC is reeds 20 jaar actief in België als vaste partner van STAS nv, de producent van hoogwaardige zelflossers en kippers. Voor de STAS groep, verzorgt ATRAC het exclusieve dealership waar service aan de eindklant en eindgebruiker centraal staat. Om een correcte service beleving 100 % te kunnen garanderen concentreert ATRAC zich als specialist in zelflossers en kippers op vier takken:

> Verkoop van het STAS productgamma op maat van de klant.
> Verhuur van zelflossers en kippers voor segmenten bouw - recyclage - agro.
> Aan- en verkoop van gebruikte zelflossers en kippers, met grote focus op het STAS PREMIUM USED quality label.
> Herstellingen, technische ondersteuning, garantie afwikkeling van alle componenten en 24 uur depannage dienst

Elke tak beschouwen wij als even belangrijk. Om een snelle service te verzekeren, maken wij sterk gebruik van een persoonscontact-filosofie. In elke afdeling staat telkens 1 gespecialiseerde verantwoordelijke te uwer beschikking om u te begeleiden in uw aanvraag. Wij kozen ervoor om in een open platform de klanten te verwelkomen zodat kort overleg tussen de verschillende takken een evidentie is.

Investeren in goed materiaal, waken over de continuïteit van uw activiteit, met een gegarandeerde topservice is voor u belangrijk. Het jong dynamisch team van ATRAC is zich daar heel goed van bewust en verleent technisch-commerciële ondersteuning voor elk mogelijk scenario.

Het ATRAC - Team

Verkoop segment recyclage – agro: Henri Demeestere +32 (0)471 902 502
Verkoop segment bouw: David De Vits +32 (0)471 703 373
Verhuur en tweedehands: Denis Abdurahmanovic +32 (0)471 902 554
Herstellingen, Service en 24-uren dienst: Pieter Deseyn en Sam Denoulet +32 (0)56 62 75 57
Onthaal en administratie: Sally Beekwee +32 (0)56 62 75 23

De verschillende divisies worden technisch operationeel ondersteund door onze zeer gewaardeerde mekaniekers, begeleid door kwaliteitsverantwoordelijke Thierry Vercruysse.