Wegenwerken ATRAC Waregem

De eerste fase met voorbereidende werken is intussen achter de rug. Op 19 april start de 2e fase die tot midden juni zal duren, dan wordt er gewerkt aan de kant van Anzegem. De derde fase start midden juni en zal duren tot eind september, daarbij wordt gewerkt aan de noordelijke kant van het complex (de kant van Waregem).

Fase 2: werken aan de kant van Anzegem

Verkeer van Kortrijk naar ATRAC

Rij af bij het afrittencomplex te Deerlijk (nr. 4). Vervolgens ga je richting de Stijn Streuvelsstraat (N36) en via de Tiegemberg/Kapellestraat (N494) geraak je tot bij ATRAC.

Verkeer van Waregem naar ATRAC

Vanuit Waregem vertrek je naar het Flanders Field American Cemetery and Memorial. Daar sla je rechts af op de Flanders-Fieldweg en rij je door tot aan ATRAC.

Verkeer van Gent naar ATRAC

Kom je van Gent? Dan rij je best af bij het op- en afrittencomplex te Kruishoutem. Vervolgens volg je de N459 tot in Kruisem, daarna ga je richting Anzegemsesteenweg (N494) tot in Wortegem-Petegem. Daar sla je de Waregemseweg in die je volgt tot je links de Flanders-Fieldweg inslaat. Daar rij je door tot het einde en kom je uit bij ATRAC.

Fase 3 midden juni: E17 exit vanuit Kortrijk terug beschikbaar

Vanaf midden juni beginnen de werken aan het op- en afrittencomplex aan de kant van Waregem. Zo wordt de E17 exit vanuit Kortrijk bij Waregem terug beschikbaar en kan je ATRAC gemakkelijk bereiken.

Kom je van Gent, dan kan je kiezen als je afrijdt aan het complex bij Kruishoutem en bovenstaande route neemt, of doorrijdt tot Deerlijk en dan de E17 naar Waregem neemt.

Met de fiets

Ben je met de fiets? Dan zal je hinder ondervinden op de Expresweg en volg je best deze omleiding: rij via de Franklin Rooseveltlaan (N357) naar de Wortegemseweg over de E17 en rij verder de Flanders-Fieldweg in tot aan ATRAC.

Bekijk hier de video van Agentschap Wegen en Verkeer voor meer info over de werken.

Ga naar Agentschap Wegen en Verkeer

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.