We zijn gesloten op 20 mei.

Ik heb dit bericht gelezen

Koop een zelflosser of kipper

Ben je op zoek naar een zelflosser of kipper te koop? ATRAC biedt verschillende oplossingen!

Bij ATRAC weten we dat flexibiliteit de sleutel tot succes is binnen bulktransport. Daarom biedt ATRAC naast nieuwbouw voertuigen ook tweedehandsopleggers en stockvoertuigen aan.

Wij bieden gloednieuwe STAS trailers aan die helemaal personaliseerbaar zijn naar eigen wensen en natuurlijk met hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. ATRAC geniet van een jarenlange partnership met STAS waardoor de eigen medewerkers kunnen terugvallen op een stevige portie expertise en steeds kort op de bal kunnen spelen.

Heb je eerder een snelle oplossing nodig? Dan vind je zeker en vast iets tussen ons aanbod stockvoertuigen te koop of ons aanbod tweedehands opleggers te koop.

Naast het aanbod zelflossers en kippers te koop, biedt ATRAC ook totaaloplossingen op maat. Je kan er altijd terecht voor herstellingen aan je oplegger en we voorzien ook zelflossers en kippers te huur. Wanneer je oplegger even binnen is voor een herstelling of je tijdelijk meer opleggers nodig hebt, kan je je capaciteit behouden of uitbreiden dankzij het uitgebreide aanbod opleggers te huur van ATRAC.

ATRAC ontzorgt zijn klanten voor al hun noden binnen bulktransport.

Waarom kiezen voor een nieuwe STAS trailer

Ben je op zoek naar een oplossing op maat die volledig aansluit bij je business?

Wanneer je opteert voor een gloednieuwe STAS trailer, wordt de oplegger helemaal op maat gemaakt en heb je keuze uit een groot assortiment aan gespecialiseerde opties voor jouw kipper of zelflosser. Zo ben je zeker dat de oplegger perfect aansluit op je verwachtingen. Contacteer onze verkopers zodat we samen een configuratie kunnen maken van jouw droomoplegger.

Waarom kiezen voor een stockvoertuig

Ben je op zoek naar een snelle langetermijnsoplossing?

ATRAC heeft steevast enkele STAS stockvoertuigen in aanbieding. Deze opleggers zijn een basis uitvoering van het model maar kunnen door onze techniekers gepersonaliseerd worden. Het ATRAC team bekijkt samen met jou welke configuratie het beste aansluit voor het uitvoeren van jouw bulktransport.

Waarom kiezen voor een tweedehands oplegger

Naast stockvoertuigen hebben we ook een mooi assortiment aan tweedehands zelflossers en kippers te koop. Alle tweedehands opleggers worden bij binnenkomst grondig geïnspecteerd en op punt gezet zodat ze in optimale conditie zijn voor verkoop.

Zijn er toch nog enkele opties die je mist aan het voertuig?

Geen probleem, we bekijken samen met onze experts welke oplossingen we kunnen aanbieden en installeren.

Toch eerder op zoek naar een zelflosser of kipper te huur?

Nog niet zeker of je wil overgaan tot een aankoop? Waarom niet eerst eens een zelflosser of kipper huren bij ATRAC?

Bekijk hier onze vloot kippers en zelflosser te huur.

Henri Demeestere

Niet zeker welke oplossing het beste bij je past?

Contacteer Henri om samen de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.