We zijn gesloten op 20 mei.

Ik heb dit bericht gelezen

Wanneer je snel een zelflosser of kipper wenst aan te kopen, kan je altijd rekenen op de voorraad stockvoertuigen van ATRAC.

Bekijk hier alle zelflossers en kippers op voorraad:

Snel een zelflosser of kipper kopen?

Dankzij de stockvoertuigen van ATRAC kan je snel schakelen. ATRAC heeft steeds een mooie voorraad aan zelflossers en kippers. De opleggers zijn voorzien van alle basisopties zodat ze zo breed mogelijk ingezet kunnen worden. Bovendien kan ATRAC je advies geven over welke configuraties voor jou interessant zijn.

Indien gewenst kan je je stockvoertuig verder laten personaliseren in de uitgebreide werkplaats van ATRAC. De ervaren techniekers denken met je mee en monteren op aanvraag de opties die aansluiten bij jouw noden.

Flexibiliteit en snelheid staan centraal in de dienstverlening van ATRAC, zo verzekeren wij dat je snel aan de slag kan met je nieuwe stockvoertuig.

Wat zijn de voordelen van een oplegger op stock?

 • Direct leverbaar – geen wachttijden
  
Het belangrijkste voordeel aan stockwagens is dat ze direct leverbaar zijn. Bij de aankoop van een nieuwe trailer kan de wachttijd al snel oplopen tot enkele weken of zelfs maanden. De stockvoertuigen werden echter eerder al geproduceerd, hoogwaardig afgewerkt en staan op de parking te wachten op een nieuwe eigenaar. Er is dus geen wachttijd, je kan meteen aan de slag met je nieuwe oplegger!

 • Gloednieuw en vrij van gebruikssporen
  De stock opleggers voldoen 100% aan de hoogwaardige afwerkingsstandaarden die STAS hanteert. Dankzij de onderhouds- en herstellingsdienst van ATRAC is het zelfs mogelijk je oplegger verder te personaliseren door het toevoegen van extra opties.

 • Uitstekende prijs-kwaliteit

  Een STAS trailer is een duurzame investering in kwaliteit. Ze genieten van een langere levensduur en hebben minder kans op eventuele breuken. STAS kippers of zelflossers behouden bovendien lang na eerste ingebruikname een hoge tweedehandswaarde.

 • Je koopt een voertuig dat je écht gezien hebt

  De stockvoertuigen zijn volledig afgewerkt en kan je op afspraak komen bezichtigen op onze parking.
Henri Demeestere

Wens je meer info over de aankoop van een stockvoertuig?

Henri is dé expert.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.