ATRAC staat garant voor eersteklas tweedehands zelflossers en kippers.
De ATRAC experts bekijken iedere oplegger in detail en zorgen dat alle trailers op een reeks belangrijke punten gecontroleerd en goedgekeurd worden. Ook het technisch keuren en inschrijven van je tweedehands oplegger kan ATRAC voor jou regelen. Let op, ATRAC voorziet dit enkel voor voertuigen die niet bestemd zijn voor export.

Bekijk hier het huidige aanbod:

Ben je op zoek naar een tweedehands zelflosser of kipper?

ATRAC is al meer dan 30 jaar actief in het transport binnen de landbouw-, recyclage, en bouwsector. Bijgevolg slagen onze experts erin om jou van A tot Z te ontzorgen, ook wanneer het om tweedehands opleggers gaat.

Dankzij de jarenlange ervaring met zelflossers en kippers beschikken de bekwame medewerkers van ATRAC over de nodige kennis om een tweedehands zelflosser of kipper te inspecteren en te herstellen. Op die manier is er geruime tijd geen nood aan herstellingen. Er is altijd de mogelijkheid om bij de aankoop van een tweedehands zelflosser of kipper bepaalde gespecialiseerde opties te laten monteren, of die na enige tijd nog te laten toevoegen.

ATRAC garandeert dat jouw tweedehands oplegger in uitstekende conditie is en een technische keuring met glans doorstaat.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands zelflosser of kipper?

Budgetvriendelijk

Het spreekt voor zich dat een tweedehands oplegger een lager prijskaartje zal hebben dan een gloednieuwe zelflosser of kipper. Toch hoef je hier niet in te boeten op kwaliteit gezien de ATRAC medewerkers een grondige controle doen van een aantal belangrijke punten.

Direct leverbaar

De oplegger is snel klaar voor gebruik, je hoeft dus niet te wachten voor je aan de slag kan gaan met je oplegger.

Je koopt een voertuig dat je écht gezien hebt

Tweedehands zelflossers of kippers kan je op afspraak komen bezichtigen. Zo heb je jouw oplegger al eens gezien nog voor je die aankoopt.

Ecologisch duurzamer

Ook voor de planeet is het voordeliger om een tweedehands oplegger te kopen. Als gecertificeerde STAS verdeler heeft ATRAC steevast tweedehands STAS opleggers te koop. Deze opleggers staan er om bekend dat ze een lange levensduur hebben en kwalitatief sterk gebouwd zijn. Bovendien wordt elke oplegger onderworpen aan een kritische inspectie om te garanderen dat het voertuig compleet op punt staat voor langdurig gebruik. Een gebruikte oplegger een tweede leven geven is een goed idee.

Beste tweedehands opleggers op de markt

STAS heeft het al meermaals bewezen dat hun trailers dé referentie zijn op de tweedehandsmarkt. Gezien de voertuigen geproduceerd worden uit hoogwaardige materialen, hebben de opleggers een aanzienlijk langere levensduur dan de meeste andere merken. Dit resulteert in een hoge vraag naar tweedehands STAS opleggers. Maar geen zorgen, ATRAC vindt voor jou de geschikte zelflosser of kipper.

Henri Demeestere

Wens je meer info over de aankoop van een tweedehands voertuig?

Henri is dé expert.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.