Over ATRAC

Visual horizontaal

ATRAC is al meer dan 30 jaar dé referentie voor de totaalservice wat betreft zelflossers en kippers. Door de sterke connectie met STAS heeft ATRAC een expertise opgebouwd van generaties ver. Met een team van 30 medewerkers gaan wij tot het uiterste om onze klanten bij te staan in hun transportonderneming.

Wij richten ons op 5 diensten voor een volledige ontzorging:

  • Verkoop van nieuwe STAS-trailers op maat van de klant
  • Verkoop van tweedehands- en stockvoertuigen
  • Verhuur van zelflossers en kippers voor segmenten bouw – agro - recyclage
  • Herstellingen, technische ondersteuning, garantie afwikkeling van alle componenten en 24 uur depannage dienst voor opleggers
  • Verkoop en verzenden van wisselstukken

Investeren in goed materiaal en waken over de continuïteit van jouw activiteit met een gegarandeerde topservice is voor jou belangrijk. Dit is absolute prioriteit voor het jonge en dynamische team van ATRAC, ze verlenen dan ook technisch-commerciële ondersteuning voor elk scenario.

Elke dienst beschouwen wij als even belangrijk. In elke afdeling staat telkens één gespecialiseerde verantwoordelijke ter beschikking om jou volledig te begeleiden in jouw aanvraag. Wij verwelkomen onze klanten graag aan onze balie te Waregem waar de open office indeling zich goed leent tot kort overleg tussen de verschillende departementen van ATRAC. Zo vinden wij snel een oplossing voor jouw noden.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.