We zijn gesloten op 20 mei.

Ik heb dit bericht gelezen

Interview door STAS: Ontmoet ATRAC - de Belgische STAS verdeler

ATRAC, een bruisend bedrijf sinds 1990, heeft een geweldig team aan boord van 23 ijverige arbeiders en 9 energetische bedienden. We zaten samen met Sally Beekwee, Administration & Marketing Expert en Henri Demeestere, Sales Expert bij ATRAC.

Blogpost image vertical Medium

ATRAC in de Belgische markt

ATRAC is erkende STAS partner binnen Vlaanderen, België, en is actief in de verkoop van gloednieuwe STAS voertuigen, tweedehands- en stockvoertuigen, verhuur van zelflossers en kippers, kwalitatieve herstellingen en verkoop van wisselstukken.

Henri Demeestere, sales expert: “De Belgische markt is behoorlijk uniek. We hebben een lang verleden in de landbouwindustrie, denk maar aan vlas, aardappelen, suikerbieten, fruit en vee. We hebben ons dan ook sterk verankerd als betrouwbare partner in de landbouwindustrie en voelen ons nauw verbonden aan de landbouw. Onze populairste kipper is de Agrostar: een hoogwaardige aluminium volumekipper voor het agro segment die zeer flexibel inzetbaar is. Het is een sterke maar lichte kipper, ideaal voor het transport van agrarische producten.”

“In Europa en meer specifiek in België zijn we genoodzaakt om in te zetten op circulaire economie, het hergebruiken van grondstoffen.” Henri verduidelijkt: “Ze zeggen dat Belgen geboren zijn met een baksteen in de maag, dat ze continue bezig zijn met bouwen, verbouwen en ontginnen. En dat is waar, want dit zorgt ervoor dat zowel het bouw- als het recyclage segment hand in hand gaan en dat voor STAS beide segmenten een groeiend potentieel hebben. Binnen de Belgische markt zijn we marktleider in zowel de kipper- als de zelflosserwereld met een sterke focus op de aluminium volumekippers.”

Gespecialiseerde opties & maatwerk

“Door het aanbieden van gespecialiseerde opties die aansluiten op de noden van onze klant kunnen we bij ATRAC elke STAS oplegger personaliseren”, vertelt Sally. “Denk hier bijvoorbeeld aan een inox vloer, boutbare trog, isolatie, liners, dichtmaken van de zijdelingse bescherming, … Hierdoor bereikt elke klant een optimale efficiëntie met zijn STAS voertuig.”

“Als we aan onze balie van een chauffeur horen dat het een plezier is om met hun STAS voertuig te rijden, dan is onze missie geslaagd. 100% tevreden klanten, daar gaan we voor!” vertelt Sally.

ATRAC Balie
ATRAC Verhuur

Verhuur

“We beschikken over een mooie vloot van zo’n 80 voertuigen waarvan 50 kippers en 30 zelflossers” vermeldt Sally. “Bij de kippers hebben we zowel bouw- als volumekippers in ons aanbod. Leuk om te weten is dat elk van onze verhuurvoertuigen vernoemd is naar een vrouwelijke medewerker, partner of kind van een van de collega’s van ATRAC of STAS.”

De verhuurvloot wordt om verschillende redenen aangesproken: bij seizoensgebonden transport, snel opschalen van de trailercapaciteit bij de klant, of wanneer er herstellingen moeten gebeuren en de herstelperiode overbrugd moet worden met een verhuuroplegger. Dankzij de handige rental app kan ATRAC vlot de in- en uitgangscontrole uitvoeren van de verhuurvoertuigen. Via deze tool worden er foto’s getrokken bij vertrek en terugkomst van de voertuigen en kan schade probleemloos gecontroleerd worden. Daarnaast ondergaan de voertuigen regelmatig onderhoud waardoor ze altijd in topconditie zijn. Klik hier om meer te weten te komen over de ATRAC verhuurvloot.

ATRAC herstellingen

Herstellingen

ATRAC is uniek in zijn herstellingen. Sally verduidelijkt: “We hebben een sterk en dynamisch team die met elk vraagstuk overweg kan. We werken met gemotiveerde mensen die over veel kennis en ervaring beschikken, zowel in ons atelier als op kantoor en die mensen hebben de juiste mentaliteit om bergen te verzetten. Zo krijgen onze klanten altijd de juiste service.”

Sally gaat verder: “De herstellingen die we aanbieden zijn zeer uiteenlopend: van hoepels of dekzeilen vervangen tot volledige slijtplaten of zijwanden vernieuwen, alsook de opvolging van schadegevallen van begin tot einde. We raden ten sterkste aan een zelflosser jaarlijks binnen te brengen voor een volledig onderhoud waarbij we de oliefilter en het vloersysteem grondig inspecteren. Ook voor kippers raden we een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan voor het smeren van de kipas en de kipcilinder. Het is een kleine moeite maar het kan stilstand van je voertuig voorkomen waardoor onze klanten het maximale uit hun voertuig kunnen halen en de levensduur van de voertuigen aanzienlijk kan verlengen.”

Wisselstukken

Naast herstellingen voorziet ATRAC ook wisselstukken voor STAS kippers en zelflossers. “Als je op zoek bent naar onderdelen, kan je de wisselstukken-catalogus downloaden via de ATRAC-website. Je vraagt er een login aan voor de parts webshop zodat je vlot onderdelen kan bestellen. De meest gevraagde wisselstukken zijn hoepels voor kippers en zelflossers. Die geraken vaak beschadigd tijdens het laden van de opleggers“ getuigt Sally.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

*
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.